MATERIALEN

  • douglas (blank of geïmpregneerd)
  • eiken (blank)

VERWERKING WANDEN

  • rabatdelen (zichtzijde mes en groef of zichtzijde strak)
  • potdeksel (rechte planken of onbekant rechte planken en geschaafd of fijnbezaagd)
  • zonder of met ramen en/of deuren (glas is optioneel bij te bestellen)

STAPPENPLAN

Er wordt met u een afspraak gemaakt om ter plaatse de situatie te bekijken en er wordt meteen ingemeten. De wensen worden doorgenomen en er wordt een ruwe schets gemaakt met de maten.

Na een globale planning te hebben besproken volgt er een prijsopgave. U kunt er ook voor kiezen om u bestelde berging te laten plaatsen door Houtzagerij & Houthandel van Trier.

Naargelang de planning en na goedkeuring zal de levertijd om en nabij 4 weken zijn.

Vervolgens worden de bomen op maat gezaagd om verwerkt te worden als balkjes voor de frame en planken voor de panelen. Zodat deze goed te tillen en transporteren  zijn. Vervolgens worden deze panelen bij u ter plaatse in elkaar gezet en afgewerkt. Deuren en eventueel ramen worden geplaatst en voorzien van hang en sluitwerk en naar wens kunnen we verschillende soorten glas erin plaatsen. Ook kunnen we de overkapping  voorzien van een lichtkoepel (verschillende maten en glasbewerkingen) Uiteindelijk heeft u een op maat gemaakte berging.

Er wordt een frame gemaakt  van Douglas balkjes en wanden van rabatdelen of potdeksel. We kunnen deze wanden isoleren en daarna afwerken met plaatmateriaal, met daarbovenop een planken dak of radiplex platen met mastieken hoeken. Daarna PVC dakbedekking met afvoer en daktrim naar keuze.

Ook mogelijk bij zadeldaken:
-Dakpanplaat Gecoat. Kleur naar keuze.
-Singles in diverse kleuren