Openingstijden: MA-VR 9.00u – 17.30u | ZA 9.00u – 12.00u

BERGING

Een sieraad voor je tuin!

  • Berging op maat en vakkundig gemonteerd.
  • Ontspannen genieten van de ultieme tuinbeleving.

Berging Op Maat Gemaakt

Struikel je altijd over je spullen of wil je graag je fiets onder een dak hebben staan? Dan is een berging de perfecte oplossing. Wij kunnen deze volledig op maat voor je maken in elke houtsooort die je wil. 

Vakmanschap in Eigen Huis

Wij hebben namelijk volledige controle over het productieproces. Een berging word met liefde en vakmanschap vervaardigd in onze eigen zagerij. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook flexibiliteit om aan al jouw specifieke eisen te voldoen.

Plaatsing en Montage van jouw Berging

De installatie van een berging is net zo belangrijk is als de berging zelf. Daarom verzorgen wij ook het plaatsen en monteren van jouw berging. Laat het werk over aan onze ervaren vakmensen en geniet zorgeloos van jouw nieuwe buitenruimte.

Wij zijn dé specialist in de Kempen voor jou berging

Houtzagerij Van Trier is trots om de Kempen te bedienen. Van Oisterwijk tot Tilburg en van Bladel tot Hilvarenbeek. De lijntjes zijn bij ons kort.

Prijs op Aanvraag – Betaalbaar Maatwerk

Bij Houtzagerij Van Trier geloven we in eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek hoe betaalbaar maatwerk kan zijn en laat ons jouw dromen waarmaken.

Jouw Buitenruimte Wacht Op Jou

Ben je klaar om jouw buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Houtzagerij Van Trier staat klaar om jouw ideale berging te realiseren.

Op zoek naar een Berging op maat?

1. Neem dan contact op met Houtzagerij van Trier! Na een bespreking van de globale planning ontvangt u een prijsopgave. Na akkoord plannen we een afspraak om de locatie te inspecteren en meten we nauwkeurig in. Vervolgens maken we een ruwe schets met de maten voor uw gewenste berging.

2. Na goedkeuring en volgens de planning is de levertijd ongeveer 4 weken. De bomen worden op maat gezaagd, verwerkt tot balkjes voor het frame en planken voor de panelen, zodat ze gemakkelijk te tillen en transporteren zijn. Het frame wordt gemaakt van Douglas balkjes en de wanden van rabatdelen (zichtzijde mes en groef of strak) of potdeksel (rechte planken, onbekant, geschaafd of fijnbezaagd). Wanden kunnen worden geïsoleerd en afgewerkt met plaatmateriaal, met daarbovenop planken, dakpanplaten, radiplex platen of singles in diverse kleuren.

3. PVC Dakbedekking met afvoer en daktrim naar keuze wordt toegepast. Ter plaatse worden de panelen geassembleerd en afgewerkt. Deuren, ramen en eventuele glasopties worden toegevoegd.

4. Uiteindelijk krijgt u een volledig op maat gemaakte berging.

 Betrouwbaar

 Goede Service

 Duurzame Kwaliteit

 Altijd Maatwerk

Inspiratie voor uw nieuwe Berging nodig?

Ruimtegebrek? Kan je je fiets weer eens niet kwijt? Dan is een berging een perfecte oplossing! Maar dan de vraag; wat voor berging heb ik nodig? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je een berging in bijna elk formaat bestellen bij ons, je kunt kiezen voor verschillende type hout en de nabewerking daarvan.

Onze tip: kijk eens naar Zweeds RABAT in de kleur zwart. 

Laat je inspireren door deze verzameling van prachtige bergingen waar wij een hoop klanten blij mee hebben gemaakt.

Zweeds Rabat - berging op maat
Offerteaanvraag Berging
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Houthandel & Houtzagerij van Trier is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van tuin- en bouwhout op bestelling en in elke gewenste maat. Omdat wij het zaag- en timmerwerk in eigen beheer houden is Houthandel & Houtzagerij van Trier het juiste adres voor uw overkapping, berging of schutting op maat. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081HB Hilvarenbeek

T: +31(0)13 5051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?

4Algemene Voorwaarden |© 2024 Houtzagerij van Trier