Openingstijden: MA-VR 9.00u – 17.30u | ZA 9.00u – 12.00u

HOUTEN TUINPOORTEN

Op zoek naar een houten poort in de buurt van Tilburg, Hilvarenbeek of Oisterwijk?
 

  • Onze poorten zijn altijd in de door jouw gewenste maat.
  • Een houten poort draagt bij aan privacy en uitstraling van huis en tuin.

Een houten poort op maat

Poorten zijn er in vele verschillende maten en uitvoeringen. Voor meer informatie neem contact op en wij vertellen je alles wat je over een poort wil weten.

Vakmanschap in Eigen Huis

Wij hebben volledige controle over het productieproces. Een houten poort word met liefde en vakmanschap vervaardigd in onze eigen zagerij. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook flexibiliteit om aan al jouw specifieke eisen te voldoen.

Plaatsing en Montage van je poort

De installatie is net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom verzorgen wij ook het plaatsen en monteren van jouw poort. Laat het werk over aan onze ervaren vakmensen en geniet zorgeloos van jouw nieuwe buitenruimte.

Ontdek de Pijlers van Houtzagerij Van Trier in de Kempen

Houtzagerij Van Trier is trots om de Kempen te bedienen. Van Oisterwijk tot Tilburg en van Bladel tot Hilvarenbeek. Ontdek waarom onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap en maatwerk voor hun schutting of tuinpoort.

Prijs op Aanvraag – Betaalbaar Maatwerk

Bij Houtzagerij Van Trier geloven we in eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek hoe betaalbaar maatwerk kan zijn. 

Houten poort kopen?
Zo gaan wij te werk

1. Na een bespreking van de globale planning ontvangt u een prijsopgave. We plannen een afspraak om de locatie te inspecteren, meteen in te meten en uw wensen te bespreken. Vervolgens maken we een ruwe schets met de maten voor uw gewenste poort. Let op, wij leveren en monteren alleen in regio de kempen.

2. Na goedkeuring en volgens de planning is de levertijd ongeveer 4 weken. De bomen worden op maat gezaagd, verwerkt tot balkjes voor het frame en planken voor de panelen, zodat ze gemakkelijk te tillen en transporteren zijn. Het frame wordt gemaakt van klampen en de plankdelen met tussenruimte, rabat of potdeksel (rechte planken, onbekant, geschaafd of fijnbezaagd). Het is mogelijk om een kap op de poort te plaatsen.

3. Het hang en sluitwerk word gemonteerd in de tuinpoort.

4. Uiteindelijk krijgt u een volledig op maat gemaakte tuinpoort.

 Betrouwbaar

 Goede Service

 Duurzame Kwaliteit

 Altijd Maatwerk

Tuinpoort Offerte Aanvragen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Houthandel & Houtzagerij van Trier is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van tuin- en bouwhout op bestelling en in elke gewenste maat. Omdat wij het zaag- en timmerwerk in eigen beheer houden is Houthandel & Houtzagerij van Trier het juiste adres voor uw overkapping, berging of schutting op maat. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081HB Hilvarenbeek

T: +31(0)13 5051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?

Algemene Voorwaarden |© 2024 Houtzagerij van Trier