Openingstijden: MA-VR 9.00u – 17.30u | ZA 9.00u – 12.00u

OVERKAPPING met BERGING

Een sieraad voor je tuin!

  • Overkapping met Berging op maat en vakkundig gemonteerd.
  • Ontspannen genieten van de ultieme tuinbeleving.

Overkapping met Berging – Uniek en Op Maat Gemaakt

Laat je dromen uitkomen met onze prachtige overkapping met berging.
Bij Houtzagerij Van Trier begrijpen we dat elk project uniek is en daarom vervaardigen wij deze overkappingen in onze eigen zagerij. Uiteraard
volledig op basis van jouw wensen en op maat gemaakt.
Wilt u een eiken overkapping of toch liever vervaardigt uit Douglas hout?
Hoe moet de dakbedekking eruit zien?

Vakmanschap in Eigen Huis

Wij hebben volledige controle over het productieproces. Een overkapping met berging word met liefde en vakmanschap vervaardigd in onze eigen zagerij. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook flexibiliteit om aan al jouw specifieke eisen te voldoen.

Plaatsing en Montage Overkapping – Zorgeloos Genieten

De installatie is net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom verzorgen wij ook het plaatsen en monteren van jouw overkapping met berging. Laat het werk over aan onze ervaren vakmensen en geniet zorgeloos van jouw nieuwe buitenruimte.

Ons lever en montagegebied de Kempen

Op zoek naar een overkapping in Oisterwijk, Reusel, Tilburg, Bladel, Hilvarenbeek of ergens anders in de Kempen? Houtzagerij Van Trier is trots om de Kempen te bedienen. Ontdek waarom onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap en maatwerk voor hun overkapping met berging.

Prijs op Aanvraag – Betaalbaar Maatwerk

Bij Houtzagerij Van Trier geloven we in eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek hoe betaalbaar maatwerk kan zijn en laat ons jouw dromen waarmaken.

Jouw Buitenruimte Wacht Op Jou

Ben je klaar om jouw buitenruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Houtzagerij Van Trier staat klaar om jouw ideale overkapping met berging te realiseren.

Overkapping met Berging kopen?
Zo gaan wij te werk

1. Nadat u contact met ons heeft opgenomen en we samen de maten hebben doorgenomen maken we een offerte. Wanneer deze akkoord is plannen we een afspraak om de locatie te inspecteren en nemen we de exacte maatvoering op van uw gewenste overkapping met berging op. 

2. Na goedkeuring en volgens de planning is de levertijd ongeveer 4 weken. De bomen worden op maat gezaagd, verwerkt tot balkjes voor het frame en planken voor de panelen, zodat ze gemakkelijk te tillen en transporteren zijn. Het frame wordt gemaakt van Douglas balkjes en de wanden van rabatdelen (zichtzijde mes en groef of strak) of potdeksel (rechte planken, onbekant, geschaafd of fijnbezaagd). Wanden kunnen worden geïsoleerd en afgewerkt met plaatmateriaal, met daarbovenop planken, dakpanplaten, radiplex platen of singles in diverse kleuren.

3. PVC Dakbedekking met afvoer en daktrim naar keuze wordt toegepast. Ter plaatse worden de panelen geassembleerd en afgewerkt. Deuren, ramen en eventuele glasopties worden toegevoegd, ook een lichtkoepel is mogelijk in verschillende maten en glasbewerkingen.

4. Uiteindelijk krijgt u een volledig op maat gemaakte overkapping met berging.

 Betrouwbaar

 Goede Service

 Duurzame Kwaliteit

 Altijd Maatwerk

Overkapping met Berging – Inspiratie

Je bent op zoek naar een overkapping met berging maar weet nog niet helemaal zeker hoe deze er uit moet gaan zien? Laat je dan inspireren door deze verzameling van prachtige overkappingen en tuinhuizen die wij eerder hebben opgeleverd.

We hebben onze overkappingen in 2 categorieën verdeeld;

  • hedendaags moderne overkapping met berging
  • traditioneel maatwerk overkapping met berging

Laat u inspireren en wij horen graag welk ontwerp bij u in de smaakt valt!

Hedendaagse Moderne Overkapping met Berging

Traditionele Maatwerk Overkapping met Berging

Offerteaanvraag Overkapping met Berging
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Op zoek naar een overkapping met berging in Oisterwijk, Tilburg, Bladel, Hilvarenbeek of ergens anders in de Kempen? Onze vakmensen kunnen een schitterend ontwerp creëren en tot leven brengen. Houtzagerij van Trier levert  op maat gemaakte overkappingen die perfect passen bij uw wensen en tuin. Als u tevreden bent met het ontwerp, kunnen onze ervaren vakmensen de overkapping voor u monteren. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding. 

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081HB Hilvarenbeek

T: +31(0)13 5051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?

4Algemene Voorwaarden |© 2024 Houtzagerij van Trier