Openingstijden: MA-VR 9.00u – 17.30u | ZA 9.00u – 12.00u

PERGOLA

  • Wil je ook graag een gezellige en sfeervolle tuin waar je heerlijk kan relaxen? Dan is een pergola de perfecte oplossing! 

Houten Pergola – Uniek en Op Maat Gemaakt

Met een pergola van Douglas of eiken hout heb je talloze mogelijkheden om het naar eigen smaak aan te kleden. Bijvoorbeeld met een schaduwdoek, klimplanten of door het een leuk kleurtje te geven. 

Vakmanschap in Eigen Huis

Wij hebben volledige controle over het productieproces. Een pergola word met liefde en vakmanschap vervaardigd in onze eigen zagerij. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook flexibiliteit om aan al jouw specifieke eisen te voldoen.

Plaatsing en Montage Pergola – Zorgeloos Genieten

De installatie is net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom verzorgen wij indien gewenst ook het plaatsen en monteren van jouw pergola. Laat het werk over aan onze ervaren vakmensen.

Wij leveren uitsluitend in de Kempen

Op zoek naar een pergola in Oisterwijk, Reusel, Tilburg, Bladel, Hilvarenbeek of ergens anders in de Kempen? Houtzagerij Van Trier is trots om de Kempen te bedienen. Ontdek waarom onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap.

Prijs op Aanvraag – Betaalbaar Maatwerk

Bij Houtzagerij Van Trier geloven we in eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Ontdek hoe betaalbaar maatwerk kan zijn en laat ons jouw dromen waarmaken.

Houten Pergola Kopen?
Zo gaan wij te werk

1. Nadat u contact met ons heeft opgenomen en we samen de maten hebben doorgenomen maken we een offerte. Wanneer deze akkoord is plannen we een afspraak om de locatie te inspecteren en nemen we de exacte maatvoering op van uw gewenste pergola.

2. Na goedkeuring en volgens de planning is de levertijd ongeveer 4 weken. De bomen worden op maat gezaagd, verwerkt tot balkjes voor het frame. De pergola wordt gemaakt van Douglas hout.

3. Vervolgens maken we een afspraak om de pergola te monteren.

 Betrouwbaar

 Goede Service

 Duurzame Kwaliteit

 Altijd Maatwerk

Pergola Offerte Aanvragen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Houthandel & Houtzagerij van Trier is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van tuin- en bouwhout op bestelling en in elke gewenste maat. Omdat wij het zaag- en timmerwerk in eigen beheer houden is Houthandel & Houtzagerij van Trier het juiste adres voor uw overkapping, berging of schutting op maat. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081HB Hilvarenbeek

T: +31(0)13 5051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?

Algemene Voorwaarden |© 2024 Houtzagerij van Trier