openingstijden: MA-VR 

PERGOLA

MATERIALEN

douglas (blank of geimpregneerd)

eiken (blank)

STAPPENPLAN

We maken een afspraak om ter plaatse de situatie te bekijken en er wordt meteen ingemeten. De wensen worden doorgenomen en er wordt een ruwe schets gemaakt met de maten.
Na een globale planning te hebben besproken volgt er een prijsopgave. U kunt er ook voor kiezsen om uw bestelde berging te laten plaatsen door Houtzagerij & Houthandel van Trier.

Naargelang de planning en na goedkeuring zal de levertijd om en nabij de 4 weken zijn.

Vervolgens worden de bomen op maat gezaagd om verwerkt te worden als balkjes voor het frame en planken voor de panelen.

Zodat deze goed te tillen en transporteren zijn. Vervolgens worden deze panlene bij u ter plaatse in elkaar gezet en afgewerkt. Deuren en eventueel ramen worden geplaatst en voorzien van hang- en sluitwerk en naar wens kunnen we verschillende soorten glas erin plaatsen. Ook kunnen we de overkapping voorzien van een lichtkoepel (verschillende maten en glasbewerkingen). Uiteindelijk heeft u een op maat gemaakte berging.

Er wordt een frame gemaakt van Douglas balkjes en wanden van rabatdelen of potdeksel. We kunnen deze wanden isoleren en daarna afwerken met plaatmateriaal, met daarbovenop eem planken  dak of radiplex platen met mastieken hoeken. Daarna PVC Dakbedekking met afvoer en dalktrim naar keuze.

Ook mogelijk bij zadeldaken:

-Dakpanplaat Gecoat. Kleur naar keuze.
-Singles in diverse kleuren.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081ZG Hilvarenbeek

T: 0135051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?