Openingstijden: MA-VR 9.00u – 17.30u | ZA 9.00u – 12.00u

SCHUTTING

100% privacy met onze stijlvolle gesloten schuttingen!

  • Schutting op maat en vakkundig gemonteerd.
  • Een dichte schutting geeft een uniek geborgen gevoel.

 Schutting naar wens en Op Maat Gemaakt

Houtzagerij van Trier levert uw schutting naar wens en eventueel op maat, zodat alle schuttingschotten dezelfde lengtematen hebben. Dit zorgt voor een perfect passende schutting zonder passtukken. Of u de schuttingplanken nu verticaal of horizontaal geplaatst wilt hebben, dit is allemaal mogelijk. Ook is er een keuze in de verschillende palen, hardhout, composiet of betonpalen. De onderzijde van de schutting kan worden afgewerkt middels een betonband, om hoogte verschil in de grond op te vangen, een border te maken of simpelweg de bladeren van de buren buiten te houden. Schuttingen zijn er in vele verschillende modellen en varianten. Een recht schot, getoogd schot of een schot tussen gemetselde pilasters.

100% privacy met onze schutting

Iedereen heeft dat stukje behoefte aan privacy. Een schutting maakt dit mogelijk. De verschillende materialen en uitstralingen, zorgen voor een schutting die bij u past. Houtzagerij van Trier biedt u een mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen.

Plaatsing en Montage van uw Schutting

De installatie is net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom verzorgen wij ook het plaatsen en monteren van de schuttingen. Laat het werk over aan onze ervaren vakmensen en geniet zorgeloos van jouw nieuwe buitenruimte.

Schutting kopen in Tilburg? Wij leveren in de Kempen

Houtzagerij Van Trier is trots om de Kempen te bedienen. Wij leveren en/of monteren schuttingen in Oisterwijk,Tilburg, Bladel, Esbeek, Reusel Moergestel, Oirschot, Berkel-enschot, Udenhout en uiteraard in ons eigen Hilvarenbeek. Ontdek waarom onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap en maatwerk.

Prijs op Aanvraag – Betaalbare schutting op maat

Of het nu om de lengte, hoogte of type houtmateriaal gaat. Wij maken alle schuttingen op maat in onze eigen zagerij waardoor de kosten beperkt blijven. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

Schutting kopen?
Zo gaan wij te werk

1.  Na een bespreking van de globale planning ontvangt u een prijsopgave. U kunt er voor kiezen om uw bestelde schutting door Houtzagerij & Houthandel Van Trier te laten plaatsen. We plannen een afspraak om de locatie te inspecteren en meteen in te meten. 

2. Na goedkeuring en volgens de planning is de levertijd ongeveer 4 weken. De bomen worden op maat gezaagd, verwerkt tot planken voor de panelen, zodat ze gemakkelijk te tillen en transporteren zijn.

3.Vervolgens maken we een afspraak om de schutting te plaatsen.

4. Uiteindelijk krijgt u een volledig op maat gemaakte schutting.

 Betrouwbaar

 Goede Service

 Duurzame Kwaliteit

 Altijd Maatwerk

Offerteaanvraag Schutting
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Houthandel & Houtzagerij van Trier is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van tuin- en bouwhout op bestelling en in elke gewenste maat. Omdat wij het zaag- en timmerwerk in eigen beheer houden is Houthandel & Houtzagerij van Trier het juiste adres voor uw overkapping, berging of schutting op maat. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081HB Hilvarenbeek

T: +31(0)13 5051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?

Algemene Voorwaarden |© 2024 Houtzagerij van Trier