openingstijden: MA-VR 

SCHUTTINGEN

MATERIALEN

douglas 

eiken 

hardhout*

composiet

beton*

*in combinatie met een schutting zijn deze opties alleen bedoeld voor de schuttingpalen.

VERWERKING WANDEN

rabatdelen (zichtzijde mes en groef of zichtzijde strak)

potdeksel (rechte planken of onbekant rechte planken en geschaafd of fijnbezaagd

STAPPENPLAN

Houtzagerij van Trier levert uw schutting naar wens en eventueel op maat, zodat alle schuttingschotten dezelfde lengtematen hebben. Dit zorgt voor een perfect passende schutting zonder passtukkken. Of u de schuttingplanken nu verticaal of horizontaal geplaatst wilt hebben, dit is allemaal mogelijk. Ook is er een keuze in de verschillende palen, hardhout, composiet of betonpalen. De onderzijde van de schutting kan worden afgewerkt middels een betonband, om hoogte verschil in de grond op te vangen, een border te maken of simpelweg de bladeren van de buren buiten te houden. Schuttingen zijn er in vele verschillende modellen en varianten. Een recht schot, getoogd schot of een schot tussen gemetselde pilasters.

Iedereen heeft dat stukje behoefte aan privacy. Een schutting maakt dit mogelijk. De verschillende materialen en uitstralingen, zorgen voor een schutting die bij u past.

Houtzagerij van Trier biedt u een mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen.

Houthandel & Houtzagerij van Trier is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van tuin- en bouwhout op bestelling en in elke gewenste maat. Omdat wij het zaag- en timmerwerk in eigen beheer houden is Houthandel & Houtzagerij van Trier het juiste adres voor uw overkapping, berging of schutting op maat. Wij realiseren uw wensen in combinatie met onze ervaring en vakmanschap en creëren hiermee een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Contact

Hakvoortseweg 5-7

5081ZG Hilvarenbeek

T: 0135051574

E: info@houtzagerijvantrier.nl

 

Waar?